Synttärihumua

Featured image

Meidän viikonloppu meni iloisissa tunnelmissa 7-vuotiasta juhlien sekä sukulaisten että kavereiden voimin. Olemme tähän saakka pitäneet kaikkien lasten kaverisynttärit kotona. Juhlilla on ollut aina joku teema. Tällä kertaa se oli sankarin toiveesta Minecraft.

Featured image

Teema jatkui läpi syntymäpäivien. Heti ovella vieraita odotti kyltti Minecraft Log in ja he saivat kirjoittaa nimensä listaan sisään päästyään. Ennen ruokailua lapset etsivät ”ainekset” kakkuun, kuten itse pelissäkin tehtiin. Olin piilottanut kuvia valmistusaineista eri huoneisiin ja lapset etsivät ne ja laittoivat paikalleen ruudukkoon.

Featured image

Tarjoilut olivat tietenkin suoraan pelistä. Vieraat ja sankari olivat aivan innoissaan.

Featured image

Featured image

Featured image

Featured image

Ruokailun jälkeen leikittiin tuolileikkiä niin, että yhdellä tuolilla oli TNT-kuva ja siihen ei siis voinut istua. Possulle kiinnitettiin sitten häntää ja duplo-palikoista tehtiin rakennelmia. Vieraat saivat mukaansa pienet pussukat, joissa oli Minecraft-hahmo, kirjanmerkki Minecraft-kuvalla ja karkkia. Puolitoistatuntia meni kuin siivillä eikä meno yltynyt kertaakaan liian kovaksi, vaikka paikalla oli 11 lasta. Synttärisankari oli erittäin onnellinen juhlistaan.

Aikaisemmin meillä on ollut esim. Angry Birds -teema, kummitus-teema, merirosvo-teema, apina-teema, Star Wars-teema.

Featured image

Featured image

Featured image

Olemme ainakin täällä Espoossa vähän poikkeavia siitä, ettemme ole kertaakaan järjestäneet synttäreitä muualla kuin kotona. Meidän pojat ovat olleet Hop Lop-, keilaus-, karate-, Mega Zone-, sähly-, tanssikoulu-, teatteri-, uimahalli-, sirkuskoulu-, SnadiStadi-, poniratsastus- ja museosynttäreillä ja varmaan listasta jotain puuttuukin. Ja mikäs siinä. Me olemme mieluummin pitäneet juhlat kotona. Meillä on paljon tilaa leikkiä ja etsiä aarteita. Toistaiseksi lapset ovat tykänneet todella paljon kotisynttäreistä.

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”Synttärihumua

 1. Kivannäköiset synttärit,meillä 7-veet on kesällä ja jo itsellä mietinnässä että mitä keksitään. Meilläkin on muuten kaikki kaverisynttärit juhlittu kotona ja ajatus on että vastaisuudessakin.

  Tykkää

 2. Hyvä idea. Meilläkin tuo Minecraft-teema olisi tosi cool! Täytyy muistaa ensi syksynä, kun taas on synttärikausi edessä.
  Meilläkin on vietetty synttärit kotona. Viimeksi disco-synttärit 6-vuotiaalle oli menestys. 8-vuotiaalle järjestettiin ensin liikuntahallissa synttärisählyt ja koripallo-ottelu ja sitten tultiin kotiin herkuille. Sekin juhlaidea toimi tosi hyvin. Järkkäily on työlästä, mutta kivaa :).

  Tykkää

  • Netistä löytyy paljon ideoita Minecfrat-synttäreihin, mikäli päädytte siihen teemaan. Olen todennut, että lasten synttärit lopulta vaativat aika vähän, kun jaksaa suunnitella etukäteen. Kaverisynttäreille olen leipomisetkin jättänyt minimiin (yleensä ne mokkapalat), kun olen huomannut etteivät ne oikein lapsille maistu. Jäätelö on aina hitti. Meillä on ollut hodaribaaria ja jälkiruokakioskia. Enemmän vaivaa onkin sitten sukulaisille järjestetyissä syntymäpäivissä, kun en osaa olla leipomatta montaa eri sorttia.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s